Γνωριμίες, φλερτ και Greek Chat

Γνωριμίες, φλερτ και Greek Chat

Γνωριμίες, φλερτ και Greek Chat

Aρχική
Gallery γυναικες
Gallery αντρες
Αναζήτηση
Top Charts
Online
Έχουν γενέθλια
Εγγραφή
Advertisements
nikolai vasilev Alex Alex TODOR PETROV Иван Иванов Nikky TS Дени Скайпски lenylory loredana Върбан Гужгулов Ивайло Dimitrov Румен NA Miloslav Srebrov barbat singur Stoykov Konstantinov nicu casanova Dimitar Gr Mariqn Asenov ТОНИ СТОЯНОВ ВЕНЦИ ДЕНЕВ Ани Боева Бисер Балтаджиев ivan blagoev Петя Красимирова Керим Осман-Юмер mihaela fara milen martinov marcel mircea Красимир Ценков valeri cvetanov Zoran Vujicic georgi ignatovski Bob Dob Ovidiu Saxy Djordje Jovanovic Никола S Алекс Алекс Stef Hri Kalin Milanov Кири Сарафов T ANA Boji Dar иво ан Predrag Jankovic Georgi Kolev iva aslanova Efrem Terziev Valentin Apostolov Marko M Иво Павлов krasimir doichinov Virgil Virgil Влади Петров Иван Желязков jena raeva nasko naskov Георги Иванов Alef Kazakov željko hese Edin Patnik Mike Jano Nixx Nixx Nikola Nikolov toader nicolae Мики Мики Цицерон Някой
Elmaz App
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Elmaz.com
Κάθε χρήστης του Elmaz.com πρέπει να εγγραφεί συμπληρώνοντας φόρμα εγγραφής στην οποία εισάγει πληροφορίες. Κατά την εγγραφή σας υποχρεούστε να παρέχετε ακριβείς, αληθινές και πλήρεις πληροφορίες για τον εαυτό σας, και να της ανανεώνετε έγκαιρα, έτσι ώστε να είναι πάντα ακριβείς, ορθές και πλήρης. Εάν εισάγετε ψευδείς, ανακριβείς ή ελλιπείς πληροφορίες, δηλώνετε ότι είστε απόλυτα υπεύθυνος. Από την στιγμή πού κάνετε εγγραφή, έχετε τη δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή να δείτε και να τροποποιήσετε τις πληροφορίες συμπληρώνονται την καταχώριση. Μέσω του έντυπου εγγραφής, συγκεντρώνουμε τα ακόλουθα είδη πληροφοριών:
  1. Προσωπικά: ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα των εγγεγραμμένων κλπ..
  2. Μη προσωπικά: το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, URL, κλπ..
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, και σε καμία περίπτωση δεν της εκχωρούμε σε τρίτους, με εξαίρεση της περιπτώσει όπου ο νόμος μας υποχρεώνει. Μέρος αυτόν των πληροφοριών δημοσιεύονται με τη συγκατάθεσή σας στον λογαριασμό σας, ο οποίος εκτίθεται στο κοινό στο Elmaz.com. Δίνετε την συγκατάθεση σας μέρος αυτών των πληροφοριών να χρησιμοποιηθεί για στατιστικούς σκοπούς και έρευνα αγοράς από το Elmaz.com, που σημαίνει λήψη εμπορικών πληροφοριών από το Elmaz..com στην ηλεκτρονική διεύθυνση που συμπληρώσατε κατά την καταχώριση του προφίλ σας. Κατά την εγγραφή σας εσείς πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης, και έχετε την πλήρη ευθύνη για τη χρήση τους, όπως επίσης αναλαμβάνεται την ευθύνη εάν τις διαθέσετε σε τρίτους. Αν υπάρχουν υποψίες ότι ο λογαριασμός σας χρησιμοποιείται από τρίτους χωρίς την άδειά σας, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας του ονόματος χρήστη και τον κωδικό καθώς και για όλες τις δράσεις που απορρέουν από την εγγραφή σας. Κατά την εγγραφή σας εμείς απαιτούμε να μας παρέχετε επαρκείς πληροφορίες για να εξακριβώσουμε την ηλικία σας. Με το πού γίνεστε μέλη, εσείς εγγυάστε ότι είστε άτω των 18 ετών. Ωστόσο, εμείς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλοι οι χρήστες της υπηρεσίας μας είναι άνω των 18 ετών(ενήλικες). Τα μέλη που βρίσκονται κάτω από το απαιτούμενο ελάχιστο φέρουν προσωπική ευθύνη για τις πράξεις τους. Με την διαγραφή του προφίλ σας το Elmaz.com διαγράφει και τα στοιχεία επαφής μαζί σας από την βάση δεδομένων, έτσι ώστε να μην λαμβάνετε ενημερωτικά email στο μέλλον. Κάθε χρήστης με ή χωρίς κίνητρο μπορεί να διαγράψει την εγγραφή του στο Elmaz.com οποιαδήποτε στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα. Όταν διαγράψετε την εγγραφή σας, εσείς παραιτείστε από όλα τα δικαιώματα που είχατε στην ιστοσελίδα μας. Η Elmaz.com δεν υποχρεούται να επαναφέρει την εγγραφή σας. Για να διαγράψετε το προφίλ σας κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Υπηρεσίες" -> "Διαγραφή του προφίλ" και ακολουθήστε τις οδηγίες.
Advertisements
TelePoint