Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече
 

Най-големия сайт за запознанства в България!

Твоят профил тук
 
 
  Забравена парола
Facebook login
 
Категории
bullet Начало
bullet Галерия Жени
bullet Галерия Мъже
bullet Списък
bullet Търсене
bullet Топкласации
bullet Онлайн
bullet Рожденици
bullet Регистрация
   
 
Елмаз приложения
Get it on Google Play
 
 
Извън Elmaz.com
Блог на Elmaz.com

5 dintre cele mai bune idei pentru prima intalnire

Oct 31, 2014|Elmaz.com

Oricine isi doreste ca prima intalnire sa fie de neuitat ca si  obligatoriu sa nu fie plictisitoare.  Dar unde sa duceti partenerul vostru asa ca sa fie atat un loc neconventional cat si un loc linistit ca sa puteti face cunostinta. Iata cele mai bune  5 idei pentru prima intalnire dupa o ancheta:

5 dintre cele mai bune idei pentru prima intalnire Restaurant frumos

O idee poate nu chiar originala dar clasica si  care se potriveste oricand. 

Alegeti un restaurant cu o atmosfera placuta, intima, unde sa puteti vorbi in liniste. Daca nu cunoasteti gustul partenerului trebuie sa fie intr-un restaurant cu un meniu bogat. De exemplu sa nu fie in restaurant japonez unde se ofera doar , iar sa se dovedeasca  ca partenerul vostru are  alеrgia la peste. Sau sa mergeti la Barbecue Restaurant si sa se dovedeasca ca partenerul vostru este vegetarian. 

Cel mai bine este sa mergeti la restaurant cu bucatarie traditionala romaneasca, iar daca restaurantul are si muzica live ar fi minunat.

Cofetarie placuta

Locul unde puteti bea o cafea buna ca si sa flirtati.  Este bine sa fie cu canapele moi unde sa va puteti aseza confortabil. Aceasta va elimina stresul si va va face intalnirea mai lejera.

Picnic

Aceasta ar fi o intalnire placuta.  Dar nu uitati ca nu tuturor  oamenilor le place sa se aseze pe iarba. E bine sa existe posibilitatea de a va aseza pe o banca. Puteti duce partenerul vostru  intr-un loc special amenajat pentru astfel de iesiri. Nu conteaza ca nu veti fi singuri. Totusi daca ati fi avut pofta doar de sex, v-ati fi cazat intr-un hotel, nu-I asa?.
Meniul trebuie sa fie variat, dar nu si  prea pretentios pentru ca in cele din urma mergeti la picnic. Va puteti pregati sa jucati badminton, sau frisbee in cazul in care partenerul dumneavoastra vrea sa se miste. Ar fi amuzant. 

Dupa preferintele partenerului

Daca stiti ca partenerului  ii plac animalele, puteti face prima intalnire la Zooparc, Delfinariu, Aquarium sau un loc asemanator, unde partenerul vostru se va simti fericit. Puteti citi mai mult aici. Despre ce sa vorbim la prima intalnire.

Combinati

Aceasta este varianta cea mai buna. Faceti o combinatie – restaurant cu plimbare sau cu cofetarie. Astfel veti include un element de dinamica – plimbarea. Dar totusi e bine sa fie mai scurta inainte si mai lunga dupa.