Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече
 

Най-големия сайт за запознанства в България!

Твоят профил тук
 
 
  Забравена парола
Facebook login
 
Категории
bullet Начало
bullet Галерия Жени
bullet Галерия Мъже
bullet Списък
bullet Търсене
bullet Топкласации
bullet Онлайн
bullet Рожденици
bullet Регистрация
   
 
Елмаз приложения
Get it on Google Play
 
 
Извън Elmaz.com
Блог на Elmaz.com

Despre ce sa vorbim la prima intalnire

Oct 30, 2014|Elmaz.com

A venit acel moment asteptat atat de mult. Prima intalnire cu noul partener. Sigur doriti ca totul sa mearga bine, si bineinteles sa  nu existe scurte pauze in vorbire, in care amandoi stati stanjeniti si nu spuneti nimic. Doriti sa fie interesant pentru amandoi.

Despre ce sa vorbim la prima intalnireVeniti pregatiti de acasa cu cateva subiecte de conversatie.

Sa stiti depsre ce veti  vorbi este bine, dar nu este foarte bine sa va tineti de scenariul pe care l-ati intocmit suta la suta. Puneti accentul pe cateva chestii  care vi se par importante. (folosind de exemplu sfaturile noastre de la Intrebari la prima intalnire). Cu toate ca practica a aratat ca respectarea  unui scenariu  facut in preliminar rareori este posibila. Totusi nu puteti sti cum se va desfasora intalnirea.

Cel mai bine este sa vorbiti pana ce gasiti un subiect care il intereseaza  foarte mult  pe partenerul vostru. Atunci el/ea va incepe sa vorbeasca cu entuziasm,  iar voi mai bine ramaneti in tacere.

Aceasta este una dintre cele mai eficiente tactici de a purta conversatie. Chiar daca in tot timpul partenerul vostru vorbeste iar  voi n-ati putut sa spuneti  nici un cuvant este absolut posibil ca la sfarsitul intalnirii sa auziti „Am putut sa purtam o discutie foarte placuta”. Trebuie sa ne mai intalnim“.

De ce este asa?  Daca partenerul vorbeste inseamna ca ii este interesant, inseamna ca este impresionat, ca ii place de voi, adica o sa aveti cel mai probabil si second date

Aceasta este regula cea mai simpla si utila. Urmati aceasta regula si nu veti face greseil.

Cum sa provocati partenerul  vostru sa vorbeasca? Pur si simplu  alegeti un subiect care il intereseaza...  si atunci ramaneti in tacere.

Iar in general puteti vorbi despre tot ce va intereseaza. Nu va faceti griji! Totul va fi bine!