Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече
 

Най-големия сайт за запознанства в България!

Твоят профил тук
 
 
  Забравена парола
Facebook login
 
Категории
bullet Начало
bullet Галерия Жени
bullet Галерия Мъже
bullet Списък
bullet Търсене
bullet Топкласации
bullet Онлайн
bullet Рожденици
bullet Регистрация
   
 
Елмаз приложения
Get it on Google Play
 
 
Извън Elmaz.com
Блог на Elmaz.com

Sex in masina

Apr 20, 2015|Elmaz.com

Ne-am obisnuit sa facem sex seara sau dimineata in dormitor si irosim toate celelalte opurtunitati. Aceasta nu este necesar . Putem face sex oriunde ne  dorim doar cu conditia sa nu incalcam fundamentele morale ale societatii in care traim.

Sex in masina

Dar de ce sa nu facem sex in masina? Aceasta experienta poate fi de nemaipomenit si de neuitat. Nici macar nu necesita o pregatire speciala. E, bineinteles puteti cumpara o sticla de champanie sau orice altceva doriti. Dar nu-i obligatoriu.

Ceea ce este important este sa nu uitati pentru  metodele de protectie (de exemplu prezervativele), e bine sa sune o muzica placuta de fundal si partenerul vostru sa fie langa voi.

Opriti masina intr-un loc linistit, unde nu veti fi deranjati de nimeni. Incepeti sa vorbiti intai  despre ceva ocazional, iar daca nu va vine nimic in minte spuneti o gluma la care sa radeti amandoi.

Sarutati usor partenerul vostru si dati startul experientei voastre sexuale. Nu va grabiti, inaintati incet. Astfel orgasmul  va fi mai puternic si mult mai intens. Folositi stimulare manuala. Partenerul vostru va innebuni de placere si va vrea si mai mult.

Cand vine momentul sa faceti sex, trebuie sa aveti destul de mult spatiu ca sa va simtiti confortabil si mai ales totul sa fie intr-un unghi potrivit ca sa fie placerea deplina.

Faceti-l ori de cate ori doriti. Aveti tot timpul din lume. Dupa aceea va puteti plimba s ava duceti undeva sau sa va intoarceti acasa.

Intotdeauna puteti repeta sau puteti gasi o alta posibilitate interesanta.