Site de matrimoniale din România

Site de matrimoniale din România

Site de matrimoniale din România

Pagină de start
Galerie Femei
Galerie Barbati
Căutare
Top clasament
Online
Sărbătoriţi
Înscriere
Advertisements
Baesu Ciprian miron vladut diutza dia Иван Иванов boro xxx ahmet senavci traqn petkov ENTIPOSIAKOS EVER YANKO YANEV Nikolay Kacarov Ивайло Dimitrov Vil Mil Димитър Стоев Иван Радев Bojidar Yordanov Веселин Стоянов Milena Милена Vetar Ukosi Barbara Zeman alper zevs Станислав Димитров Алекс Алекс night racer Dimitar Gr Красимир Ценков Марин Стефанов Керим Осман-Юмер Марян Златков Predrag Jankovic slavi ivanov NEI NEI Mark Tonius Mervil Mervil nasko naskov Тоскана Тоскана DIDI А Mike Jano Nikky TS Boji Dar stefan stanchev Иван Никифоров Edin Patnik Stef Hri Бисер Балтаджиев Alef Kazakov Nyagol Venelin-off marko pavlov Stoicho Stoichev jena raeva Julia Georgieva Valentin Apostolov Вежен чобанов nikolai vasilev Еми Михайлова valeri cvetanov Just Be ivo ignatov Дарина Дари Румен NA Djordje Jovanovic
Parolă uitată
Facebook Login with Facebook
Elmaz aplicatii
Parolă uitată
Facebook Login with Facebook
Declaratie de Confidentialitate
Declaratie de Confidentialitate Elmaz.com
Fiecare utilizator al lui Elmaz.com trebuie să se înscrie completând formularul de înscriere, în care lasă tipul de informaţie indicat. La înscrierea Voastră, Vă obligaţi să furnizaţi informaţie exactă, veridică şi completă despre Voi, precum şi să o actualizaţi la timp în aşa fel încât să o păstraţi exactă, veridică şi completă. În cazul în care informaţia este neveridică, inexactă sau incompletă, Voi declaraţi că sunteţi pe deplin responsabil. Odată înscrişi, Voi aveţi oricând posibilitatea să examinaţi şi să schimbaţi informaţia introdusă la înscriere. Prin intermediul formularului de înscriere colectăm următorul tip de informaţie:
  1. personală: vârstă, sex, interesele înscrisului şi altele.
  2. impersonală: browser-ul pe care folosiţi, URL etc.
Folosim această informaţie pentru a Vă pune la dispoziţie servicile noastre, precum noi în nici un caz nu o vom divulga terţilor părţi, excepţie făcând cazurile în care legea ne obligă. Parte din această informaţie, cu acordul Vostru, se postează în profilul Vostru, care este afişat public pe Elmaz.com. Vă daţi acordul ca o parte din informaţie să fie folosită cu scopuri de marketing şi statistică de către Elmaz.com, cea ce înseamănă şi primirea de informaţie comercială de la Elmaz.com la adresa de e-mail completată la înscriere. La înscriere Voi completaţi nume de utilizator şi parolă, de utilizarea cărora sunteţi pe deplin responsabili, precum şi preluând responsabilitatea în cazul în care le furnizaţi unei părţi terţe. Dacă există îndoieli că, contul Vostru este folosit de parte terţă fără acordul Vostru, Voi aveţi posibilitatea să schimbaţi parola de acces. Voi sunteţi responsabil de ţinerea sub confidenţialitate a numelui Vostru de utilizator şi parolă şi de toate acţiunile rezultate din înscrierea Voastră. La înscrierea Voastră, noi cerem suficientă informaţie pentru a verifica vârsta Voastră. Devenind membru, Voi garantaţi că nu aveţi mai puţin de 18 ani. În pofida acestui fapt noi nu garantăm, că toţi utilizatorii servicilui nostru sunt mai mari de 18 ani. Membrii care sunt sub minimul cerut, sunt responsabili pentru faptele lor. Fiecare utilizator cu sau fără motiv poate să-şi şteargă înscrierea în Elmaz.com urmând instrucţiunile indicate pe site. La ştergerea înscrierii, Voi renunţaţi la toate drepturile pe care le-aţi avut pe site. Elmaz.com nu are nici o obligaţie să Vă reînnoiască înscrierea. Pentru a Va sterge inscrierea apasati pe link-ul “Servicii”(se afla in partea de jos a paginii). Pe pagina care se va incarca aveti link “Întreruperea înscrierii”. Apasati pe acest link si urmati pasii de stergere.
Advertisements
TelePoint